Edellisestä päivityksestä on näköjään vierähtänyt jo kuukausi, joten jo on aikakin kirjottaa, mitä on ehtiny tapahtua!! Oon jo useempaan otteeseen muistuttanu tämän talouden herraa sivujen päivityksestä, mutta sen verran kiireinen otus se on, että ei oo muistutuksista huolimatta saanu aikaseks. Nyt sitten lataan sivuille kuvia koko kuukauden edestä (tämän hetken tilanteesta tosin).
Edellisvuotisista chileistä on siis hengissä kolme. Suurin on CO 4896, joka pukkaa lehtiä hullun tavalla, mutta kukkia ei vielä näy ainuttakaan. Sen sijaan jalapeno ei oo hirveesti jaksanu tehdä lehtiä, mutta alko tehdä kyllä kukkia ja on jopa kunnostautunut niin hyvin, että tekee jo tämän vuoden ensimmäisiä marjoja!! Kolmas viimevuotinen on Bolivian rainbow, jonka vihreyttä aiemmin ihmeteltiin. Sehän siis oli viime vuonna lehdiltään kovasti tumman violettiin taittava, mutta tämän vuotiset uudet lehdet on olleet ihan "normaalin" vihreitä. Nyt on kuitenkin tapahtunut edistystä, ja lehdet on vaihtaneet väriään bolivian rainbowlle tyypillisemmän violetin suuntaan. Kukkiahan kasvi on tehnyt aivan hirvittävän paljon, ja nyt on siinäkin ensimmäiset marjat kasvamassa =)
En itse asiassa tiedä, onko Toni kirjottanu aiemmin, että se nyppi aluks jalapenosta ja bolivian rainbowsta kaikki kukkanuput pois, kuten joissakin ohjeissa käsketään. Bolivian rainbow alko kuitenkin tuupata kukkia sitä tahtia, ettei niitten nyppiminen ollu enää mitenkään mahdollista. Samalla sitten jätettiin jalapenon kukkien nyppiminen.
Liiskaan sivuille kuvia tämän hetkisestä tilanteesta. Viimevuotisten kasvien lisäksi meillä on 15 Cayenne long slimiä ikkunalaudalla kasvamassa. Ne siis jaetaan Tonin kahteen testiryhmään. Lisäks ikkunalaudalla kasvaa 6 purkissa kirsikkatomaatteja ja vielä kahdessa purkissa maissit. Mutta kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa, käykäähän kattomassa siis tämän kertainen saalis =)

Eija