Kerrostalopuutarhurit suuntasivat pääsiäiseksi itärajalle mämminsyöntiin. Idut ja muut kukat jouduttiin jättämään viikoksi ilman hoitoa. Vesihuolto kasveille pyrittiin järjestämään ensinnäkin runsaalla kastelulla sekä imureiksi havaittujen kasvien aluslautasen korvaamisella muovisilla jauhelihalaatikoilla. Kyllä, jauhelihalaatikot oli ennen kukkakäyttöä tyhjennetty ja pesty huolella vasta sen jälkeen vettä jätettiin laatikoihin. Älkäät siis huolestuko - emme ole vielä niin pihalla.

Kerrostalopuutarhurit palasivat lomalta takaisin pienen huolen vallassa, mutta pelko osoittautui aivan turhaksi. Kasvit olivat itse asiassa menestyneet paremmin kuin olisivat voineet maissien kuolemasta masentuneen Tonin hoivassa. Itse asiassa jopa saunan idättämössä oli tapahtunut kummia. Pimeässä oli itänyt Kaleidoskopin siemen. Harmiksi vain valon puute oli venyttänyt idun alun tolkuttoman pitkäksi. Itu mittatikulla tuettuna . Suurkiitos Pikelle mittatikuista, joita voi käyttää myös kasvien tukena.
En muista mainostiko iso-Eikka jo puutarhuripalstallamme, että sutipuussa oli ihmeellistä seittiä. Eikka näki jo pääsiäislomalla painajaisia, että vessan ovi oli seititetty umpeen tuholaiskirvojen. Huolemme oli kuitenkin turha, sillä nyt silmiimme osui pienen pieni vipeltäjä, joka on saanut jatko-aikaa pienten kärpästen ansiosta. Myöhemmin taas lisää...
T