Viime kerrasta onkin jo aikaa, mutta ei vaan ole oikein tapahtunu mitään. Tänään siirsin tomaatit mehu- ja maitopurkeista isoihin ruukkuihin ja ämpäreihin. Jätettiin itelle 9 kappaletta, ja loput viedään Jonnelle & Lauralle ja Raumalle, jos saadaan kuletettua ne. Muuten nekin jää meille. Toivottavasti vaan kaikki tuottais ahkerasti satoa =)
Kasveja siirrellessäni huomasin, että cayenne long slimeissä on jo näkyvissä ekat nuput! Hauska juttu sinänsä ja vähän kummakin, kun ei ne kasvit vielä mitään kovin kummasen kokosia ole. Mutta ihan hyvä kuitenkin. Toni on nyt Tampereella pelaamassa tän viikonlopun, mutta kun se huomenna tulee, niin chilit on melkein pakko siirtää isompiin ruukkuihin. En jaksa yksin alkaa sitä ruljanssia tekemään, tomaateissakin meni jo ihan kiitettävästi aikaa. Viimevuotinen chili saa valitettavasti vielä tänään kyydin roskalaatikkoon kohti roskien polttolaitosta. Siinä nimittäin näyttää olevan öttiäistä, ja se tiputtaa lehtiä ja kukkansa. Parasta siis pistää se samantien menemään, enkä tosiaan pistä sitä edes kompostiin, kun ne ötökät saavat kyllä päätyä poltettaviks. Jostain oon lukenukin, että kasveja, jossa on tuholaisia, ei sais laittaa kompostiin.
Harmi, etten voinut nyt laittaa kuvia uusissa astioissa olevista tomaateista, kun Tonilla on kamera mukana Treella. Mutta pitää sitten laittaa, kun ollaan saatu chilitkin uusiin purkkeihin.
E