Nyt alkaa tosiaan chilien itäminen hidastua. Alkaa jo pikku hiljaa tuntua, että ne muutamat lajikkeet, jotka on vielä itämättä, ei varmasti idäkään. Tosin joissakinhan voi olla pitkäkin itämisaika, mutta jotenkin epäilyttää. Mutta päätettiin kuitenkin vaan odotella. Jos ne ei idä, niin sitten eivät idä, kyllä noita lajikkeita on jo aika monta muutenkin! (Tosin olisi kyllä silti uskomattoman kiva juttu saada ne muutamat mielenkiintoset lajit itämään...) No, ei toivoa ole ihan vielä menetetty.
Jo itäneissä chileissä on tapahtunut tasaisen hidasta venymistä. Ehkä vähän huono juttu se, että ne venyy pituutta melkosesti kun ei vielä niin hirmu pitkä se päivän valon aika ole. Pitää sitten istuttaa ne syvemmälle, kun koulitaan isompii purkkeihin.
Maissit sen sijaan alkoi itämään tänään. Menee kyllä vielä ikuisuus ennekun ne saadaan Raumalle Tonin kotitilan peltoon. En tiedä, mihin ne kaikki saadaan survottua, kun noita chilejäkin on aika lailla. Ja tomaatit puuttuu vielä tyystin!!! Ahdasta tulee, mutta toivottavasti saadaan kaikista kasveista tuotostakin =)
Tänään on lisätty myös uusia kuvia mm. maissien aluista ja chilien tämän hetkisestä kehityksestä.