Lähdettiin perjantaiaamuna Espooseen ja tultiin tänään takasin. Lämpimät säät oli edistäneet tomaattien kypsymistä oikein huimasti! Punasia tai punertumassa olevia tomaattiterttuja tuntuu olevan vaikka kuinka monta jokaisessa puskassa (joita on siis 12)! =) Huippua! Latvojen katkaseminen tais osaltaan auttaa siihen, että ne alko keskittyä enemmän tomaattien kypsyttämiseen pituuskasvun sijasta.
PI 1151:ssä oli havaittavissa ensimmäinen aukeamassa oleva nuppu perjantaina ennen lähtöä, ja tänään kotiin tullessa se oli jo auki! Jännittävää oottaa, saadaanko siitä joskus marja. Isoja nuppuja on havaittavissa myös mm. PI 441551:ssä.
Tämän kerran kuvissa on edellisten lisäks jälleen kuva Thai dragonista, joka on innostunu tekemään kukkia ja marjoja oikein urakalla, sekä ihan mielenkiinnosta kuva Bolivian rainbow:sta, mikä on väritykseltään ja pensaan malliltaan kovasti erilainen kun muut.
Cayenne long slimitkin tuntuu tekevän nyt kukkia ja marjoja ihan mukavasti. Saadaan sitten toivottavasti taas chilijauhetta talveksi.
E