Nyt saatiinkin parvekkeelle uutta ilmettä ja pienemmätkin kasvit paremmin aurinkoon, kun Toni laitto parvekkeelle kaks ikkunalautaa =) Viime kerralla ikeassa käydessä ostettiin laudan pätkät, tuet ja kuultomaalia. Kiitos Jussille, kun lainasi iskuporakonetta, että saatiin tuet paikalleen (Tai siis Toni sai). Kuultomaalin sävy on vielä sama kun kaislaverhojen ja -mattojen ;)
Tomaatit venyy venymistään ja ovatkin jo ihan jättiläisiä. Niitä ei saa enää edes mahtumaan kuvaan. Katkaistiin jo niitten latvat, että jaksaisivat sitten alkaa tekemään loppuja tomaatteja ja kypsyttämään niitä kans. Ihanaa sitten, kun saa mennä niitä sieltä syömään!
Yllättävää on se, että chilit on tehneet harmilloisen vähän kukkia =( Cayenne long slimissä on tietenkin joitakin kukkia ollut, ja niitä on pölytelty, mutta niissäkään ei tunnu olevan kukkia viime vuoden malliin. Ainoat toiset lajit, mitkä on edes tehneet kukkia, on Thai Dragon ja Lombardo. Nuppuja kyllä näkyy useammassakin lajissa, mutta jostain kumman syystä niistä ei tunnu tulevan mitään!! Nyt alkais olla jo hiukan kiire...
E