Tomaatit tuntuvat kasvavan melkein silmissä. Kukat alkaa pikku hiljaa avautua, ja toivottavasti niitä tulee koko ajan lisää. Meillä onkin nyt aika runsain mitoin noita tomaatteja, kun niiitä loppujen lopuksi jäi meille tosi paljon. Tämän kerran kuvista näkee hiukan, minkä verran niitä on. Pitää vaan tänään kaupungilla käydessä hakea jostain narua, että saadaan ne taas "ripustettua"/tuettua narun kanssa ylös. Yks nurkassa oleva tomsku ei meinaa kestää pystyssä edes tukikeppien avulla. Toivottavasti en antanu sille eilen liikaa vettä.... =(
Chilit näyttää voivan ihan hyvin, ja cayenne long slimeissä tuntuukin avautuvan nyt kukkia ihan mukavasti. Oonkin toiminut pölyttäjänä tässä jo muutamaan otteeseen. Tulis vaan pikku hiljaa noihin muihinkin lajikkeisiin kukkia ja hedelmiä/marjoja =)
Meijän pitäiskin käydä taas vapaa valinnassa kukkaruukku ostoksilla, pitäis saada ainakin toinen Locato ja PI 585267 isompiin ruukkuihin, ne alkaa olla melkosen kokosia. Nekin on tämän kerran kuvissa mukana. Yritän muistaa seuraavaks laittaa kuvan myös PI 585267:n kasvutyylistä, sen lehtientekotapa on hiukan erilainen kuin muilla =) En kyllä tiedä, minkä verran noita ruukkuja oikein pitäis olla, ettei ne loppuis kesken! Meillä oli kuitenkin valmiina kymmenkunta isoa saviruukkua (kiitos myös Tonin valmistujaislahjasta, ne oli tarpeen!), ja sen lisäks kolme muovisankkoa ja vielä yks mummolta saatu muovinen altakasteluruukku. Ja kaikki pienet ruukut päälle. No, ehkä sitten ens keväänä niitä on tarpeeks....... (ehkä)
Laitan taas kuvia, kun ollaan saatu narua ja tomaatit tuettua siihen. Parvekkeen järjestys menee siis  taas uusiks =)
E