Aamulla huomattiin, että Red Datil oli puskenut itsensä mullasta ulos! Se olikin tämän päivän ainoa uusi itu (ainakin puoleen päivään mennessä =D). Mutta hauskaa, että tuli taas uusi laji. Kovasti odotellaan vielä ainakin Red fataliin ja Habanerojen itämistä, niissä ei ole ollut mitään elonmerkkejä havaittavissa =( Toivottavasti itävät, ja saataisiin hedelmiä ja tietenkin paljon siemeniä talteen.
Tänään tuli mukavaa postia Juhalta!! Eli saatiin Lombardo-chilin (C. annuum L) Big Banana Red F1-paprikan (C. annuum) ja vielä "sekoja" chilin siemeniä! Isot kiitokset siis Juhalle näistä! =D Käytiin sopivasti tänään kaupassa ja ostettiin taas kaksi minikasvihuonetta lisää. Matkalla haettiin myös pussi kukkamultaa, ja päästään laittamaan siemet kasvuun saman tien! =) Juha lähetti samassa kirjeessä myös chili-artikkelin, joka oli ollut tammikuun 2006 Kotipuutarha-lehdessä. Loistojuttu!!
Tänään paistaa aurinko, mutta tänne meijän asuntoon osuu auringonvalo vaan aamupäivällä. Siirrettiin siis sohvapöytä aurinkoon ja kaikki itäneet chilit pöydälle =) Toivottavasti keräsivät energiaa valosta! Mutta nyt siis laittamaan uusia siemeniä itämään!
E
Nyt on sitten itämässä Lombardo-chilejä, BBR-paprikaa ja Indian Summer -maissia :) Multa loppui kesken, joten ei saatu vielä laitettua kaikkia.
Iloinen yllätys illalla oli, että
Red Datilin lisäksi iti Aji Benito!
E